woensdag 5 mei 2010

Fleece / T-Shirt met Speleo Limburg Logo!

 B&C%20exact%20190

Hallo Speleo’s,

SL biedt de mogelijkheid tot bestellen van T-shirt(s) of fleece (s) met Speleo Limburg logo. Afgesproken op de laatste ALV in februari van SL.

T-shirt met standard Speleo Limburg logo, kopie van de laatste t-shirts van Dennis,  dus logo groot op voorkant 8,- Euro

Meerdere T-shirt kleuren mogelijk en opdruk in zwart of geel te kiezen.

Zie attchement  T-shirt_SL.pdf  voor de catalogus kleuren van T-shirt B&C exact 190  nummer 180.42

Fleece vest of trui, zie attchement Fleece_SL.pdf catalogus, Fleece vest  K911 Falco  of Fleece Trui (halve rits) K912 Enzo met geborduurd Speleo Limburg logo op de linkerborst 28,50 euro.  Op aanvraag ( moet ik dus nog bevestigen) voor de dames is er fleece vest  K907 Maureen met geborduurd Speleo Limburg logo op de linkerborst 28,50  De borduur garen  kan in de standaard kleuren zwart, wit, geel, rood , blauw  etc..

Speleo Limburg neemt de algemene kosten van de bestelling voor zijn rekening ( aanmaak kosten logo + zet kosten machine )  +/- 100 euro. Daarnaast is er nog wat extra sponsering van SL die dan verdeelt wordt over de bestellers. Dit is nu niet verwerkt in de prijs. Dat kan pas als we precies weten hoeveel deelnemers er zijn.  Duurder wordt het dus niet, wel goedkoper.

logo

clip_image001

mail mij svp  voor vragen en/of de maat, kleur t-shirt of fleece en de kleur van het logo. Probeer eind van de maand de bestelling de deur uit te doen.

groetjes Charles  Charles.Schaap@asml.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten