maandag 18 april 2011

Uitnodiging Klimweekend Philippeville 9 en 10 Juli 2011

Ook dit jaar wordt weer het oergezellige Speleo Limburg klimweekend georganiseerd in de groeve van Villers le Gambon nabij Philippeville (B).


PROGRAMMA:
• Ontvangst op zaterdag, zelf een lunchpakket meenemen.
• Klimmen in de groeve, het hele materiaaldepot van meerdere afdelingen wordt meegenomen en de koorden worden uitgehangen door de aanwezigen.
• Voor introducées worden de stellingen linksvoor in de groeve gereserveerd. Iedereen begeleidt in principe zijn eigen introducées en er blijken altijd ook anderen te zijn die het leuk vinden om in te springen.
• Voor niet-klimmers is er de mogelijkheid om op eigen gelegenheid uitgebreide boswandelingen te maken of de klimmers uitgebreid te bekijken……..
• ’s Avonds is er barbecue (zoals altijd zorgen wij voor het eten maar de drank neemt iedere
deelnemer zelf mee).
• Aansluitend aan de barbecue is er een groot kampvuur tot in de kleine uurtjes, en ook dit jaar verzorgt ons weer een DJ van licht en geluid. Dus swingen maar!!!
• Op zondag is er ontbijt (ook dat wordt door ons ingekocht) en kan er nog tot ongeveer 15.00 uur geklommen worden. Het desequiperen gebeurt door de aanwezigen en het is de bedoeling dat iedereen daaraan meehelpt!
• Zie ook de groeve website: http://www.speleoviavlg.be/vlgfr/index1.html


AANMELDING / INSCHRIJVING:
Bel of mail tot uiterlijk 1-juli- 2011 met de organisatoren:

Jolanda Spronck 00-32-89491338 winkler37@skynet.be
Dennis Verbruggen 0655825511 webmaster-limburg@speleo.nl

• Geef het aantal deelnemers en de namen door en vermeldt of het voor het hele weekend is of voor een deel ervan en of je een vegetarische barbecue wenst of niet.
• Als je introducées meeneemt zorg dan zelf voor een Speleo Nederland dag of weekend verzekering. Neem het bewijs van verzekering mee ter controle door de organisatie. Uiteraard gaan we geen risico’s nemen met onverzekerde mensen op ons koord ! Breng zoveel mogelijk zelf klimmateriaal mee voor de introducés, we hebben eventueel een paar klimsetjes en helmen van de basiscursus ter beschikking.
• Geen inschrijving betekent in elk geval : geen eten!
• Afmelding na 1-juli of niet komen, ook met goede reden, betekent dat je toch moet betalen!

KOSTEN:
De kosten bedragen € 15,00 per persoon voor de huur van de groeve, barbecue, en ontbijt. Kinderen tot 12 jaar betalen € 6,-. Klimmen en alleen BBQ kan ook € 10,- Er zullen verder geen kosten verbonden zijn aan het gebruik van klimmateriaal en helmen van de afdelingen. Betaling gebeurt bij binnenkomst in de groeve, dus GEEN geld van te voren over maken.


KORTE ROUTEBESCHRIJVING:
Limburgers: A2 Maastricht – Luik - Namen (E42) - Dinant (E411). Afslag Philippeville (N97), vlak vóór Philippeville richting Givet (N40).
Hollanders: Vanaf Antwerpen via Brussel en Charleroi, en dan over de N5 naar Philippeville. Afslag Philippeville, de N97 (richting Dinant) volgen om het stadje heen, en dan de N40 richting Givet.
Allen: In Villers le Gambon rechtsaf richting Merlemont, over fabrieksterrein ("op de Beek" ) rijden en alsmaar rechtdoor. In bocht parkeren bij de ingang naar de groeve.

WAT MOET JE MIMIMAAL MEENEMEN:
Tent, slaapzak, slaapmatje, water, pleepapier, mok, bord, bestek, drank, klimspullen en helm.
Voor de Via-verrata, denk aan je klettersteigset en aan de Tandem (Blauwe of Gele).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten